▼
miercuri, 20 noiembrie 2019
Munca în echipă
Munca în echipă
Această compunere este realizată după cuvintele lui Pat Summit : "Munca în echipă este cea care îi face pe oamenii obișnuiți capabili de rezultate neobișnuite".
Pat Summit a fost o antrenoare de baschet cu un număr de victorii incredibil. Ea a avut 1098 de victorii în cariera sa.
Munca în echipă îi unește pe oameni și puterea echipei devine de neîntrecut. Cum spune și proverbul "Unde-s doi putere crește, unde-i unu nu sporește".
Echipa devine o familie puternică și fiecare membru aduce ceea ce are el mai bun. Oricine poate greși la un moment dat, dar sprijinul reciproc îi face pe oameni puternici.
Poate că cineva de unul singur nu are destulă putere ca să devină de neînvins, dar o echipă are sprijinul și dedicarea necesară.
Munca în echipă este ca un puzzle. Fiecare piesă are rolul său. Dacă o piesă lipsește puzzle-ul este incomplet, la fel cum ar fi o echipă fără sprijinul reciproc.
După cum spunea Pat Summit că oamenii obișnuiți pot fi capabili de lucruri incredibile, am văzut că fiecare membru are rolul său în echipă, la fel ca într-un puzzle, munca în echipă îi unește și îi maturizează pe oameni.
Recomandări de lectură
RECOMANDĂRI DE LECTURĂ
Lectura este o activitate pe care eu o fac cu mare drag și încerc să o fac cât mai des. De când citesc, vocabularul meu s-a îmbogățit și imaginația mea a prins aripi.
Dar, lectura devine o pasiune când găsești cartea potrivită. Azi o să fac 2 recomandări de cărți care sper că o să vă placă și vouă.
HARRIET SPIONEAZA de Louise Fitzhugh - în această carte este vorba despre o fată de 11 ani, căreia îi place să spioneze. Ea are un caiet personal în care scrie în fiecare zi. Într-o zi, ea își pierde caietul, iar acesta ajunge la o persoană nepotrivită. Ce urmează, rămâne să descoperiți voi. Recomand această carte pentru copiii de 10-13 ani, fiind o comedie pentru copii.
LEGENDELE OLIMPULUI de Alexandru Mitru - Această carte are 2 volume, dar mie mi-a plăcut mai mult volumul 2. În aceasta carte se povestește despre zeii și eroii mitologiei grecești. Sunt foarte multe personaje și întamplări, iar cartea nu este plictisitoare deloc. Recomand această carte copiilor mai înaintați în vârstă, dar cartea poate fi citită și de adulți.
Aceste au fost recomandările mele, care sper să vi se potrivească si vouă.
Pinguriciul
Pinguriciul
Această postare va fi despre o creatură imaginară inventată de mine, pe numele ei real...PINGURICIUL...o creatură pe care am văzut-o doar eu, un monstru pe jumătate arici, pe cealaltă jumătate era un pinguin. Doar eu o pot descrie așa cum era și întâmplările la adevărata lor intensitate. Așa că, să începem!
Era o amiază liniștită de ianuarie. Eram la munte împreună cu familia mea. Ninsoarea acoperise totul: brazii, casele, derdelușul. Eram tare plictisită, așa că am decis să mă uit pe geam, ca să mai treacă timp. Pădurea era plină de brazi albi. Zăpada atârna pe crengile brazilor înalți. Între timp a început să ningă ușor, iar, apoi, brazii au început să cadă. Brazii erau trântiți la pământ unul câte unul de un picior gigantic. "Ce să fie oare?". După ce brazii au fost dărâmați, s-a putut vedea cine i-a doborât.
Era un monstru pe care eu l-am numit Pingurici. Era foarte înalt, gigantic. Era foarte gras, încât abia îl vedeai în întregime. Corpul îi era acoperit de pene lungi de pinguin, peste care se aflau țepi de arici. Era foarte urât, avea un cioc lung și ochii mari, încât te pierdeai în ei. Ce-i drept, era foarte înfricoșător!
În mână, domnul Pingurici ducea o valiză mare, aproape cât el. În spate avea o pereche de schiuri, cât pentru picioarele lui gigantice. Dar de ce avea așa ceva la el? Poate ca a venit în vacanță!AAAAAAA!!!!!!!!!