duminică, 31 octombrie 2021

Primele 5 capitole din cartea ''Din 7 în 7' de Holly Goldberg Sloan - povestire și părere

             Primele 5 capitole din cartea ''Din 7 în 7' de Holly Goldberg Sloan - povestire și  părere

  Carte: Din 7 în 7

  Autor: Holly Goldberg Sloan

  POVESTIRE:

  Willow Chance este o fată pasionată de medicină și plante. Când era mică, a fost adoptată și și-a petrecut toată copilăria în grădina sa plină de toate soiurile de flori, fiind uimită de "activitățile" plantelor, de aspectul lor și de felul în care acestea trăiesc. Nu a avut niciodată mulți prieteni și nici profesorii nu o îndrăgeau, cu toate că era considerată "superior înzestrată" 

  Într-o zi, Willow, împreună cu încă doi prieteni și consilierul lor școlar, Dell Duke, erau la restaurant, urmând ca acesta să îi ducă pe copii acasă cu mașina sa. Prima lăsată trebuia să fie Willow. Când Dell intră pe strada fetei, se poate vedea o mașină de poliție. Fata se dă imediat jos din mașină și începe să vorbească cu un ofițer, dar nu află nimic folositor. Între timp, consilierul fetei se îndepărtează de Willow împreună cu alți polițiști și șușotesc, dar nu destul de încet încât Willow să nu audă că părinții săi au murit într-un accident. La auzul acestor cuvinte, fata dorește să dea timpul înapoi cumva, dacă ar fi posibil.

  PĂRERE: Mi s-a părut că în aceste pagini singurul lucru care mi-a stârnit interesul a fost moartea părinților lui Willow, ceea ce mi se pare o deschidere interesantă a acțiunilor ce vor urma. În rest, s-a prezentat trecutul fetei, care nu mi s-a părut realist deloc.



Recenzie "Roșu, alb & sânge albastru" de Casey McQuiston

                                   Recenzie "Roșu, alb & sânge albastru" de Casey McQuiston    Alex Claremont-Diaz este fiul p...