miercuri, 22 aprilie 2020

Recenzie "Ursoaica din vis" de Mimi Thebo

                                          Recenzie "Ursoaica din vis" de Mimi Thebo


            Titlu - "Ursoaica din vis"
            Autor - Mimi Thebo
            Editura - Booklet fiction
            Număr de pagini - 267

            Aceasta este prima recenzie negativă făcută de mine unei cărți. Nu pot spune că această carte este groaznică, dar nu este nici prea grozavă. Am primit această carte la școală când eram în clasa a III - a. Dacă o citeam atunci, nu cred că aș fi înțeles despre ce era vorba.
            Personajul principal al cărții este Darcy, o adolescentă care trăiește la munte. Ea suferă de o boală la plămâni și nu are voie să se ude. De asemenea, adrenalina nu îi face bine. În schimb, Darcy obișnuia să escaladeze munții din apropriere. Pe munte, găsește o ursoaică pe care ajunge să o îngrijească, regăsindu-se în comportamentul ei. 
            De aici, nu se întâmplă prea multe. Autoarea cărții ne prezintă zilele lui Darcy și activitățile ei care ajung să se repete. Pe parcursul acestei cărți a apărut doar un personaj nou, ceea ce m-a dezamăgit. 
            La început, cartea părea interesantă și palpitantă, dar nu prea a fost așa. Oricum, părerea mea nu este și părerea voastră! Dacă doriți, puteți încerca această carte, dar există și alte cărți mai bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recenzie "Roșu, alb & sânge albastru" de Casey McQuiston

                                   Recenzie "Roșu, alb & sânge albastru" de Casey McQuiston    Alex Claremont-Diaz este fiul p...