duminică, 14 martie 2021

"Minciuni și spioni" de Rebecca Stead - capitolele 8 - 10 - povestire și părere

                     "Minciuni și spioni" de Rebecca Stead - capitolele 8 - 10 - povestire și părere

  Carte: Minciuni și spioni

  AutorRebecca Stead

  Editura:  Arthur

  POVESTIRE

  După cum știm, personajul principal al acestei cărți, Georges, face cunoștință cu un băiat pe nume Safer și sora sa, Candy, doi copii din noul bloc al băiatului. Aceștia se întâlnesc și vorbesc despre un club de spioni, care îl are ca țintă pe Domnul X - un bărbat din blocul lor. Întâlnirile lor trebuie păstrate pentru ei, căci nimeni nu trebuie să afle "treburile lor murdare".😁

  În consecință, Georges pretinde în fața tatălui său că nimic nu s-a întâmplat, și merg împreună la un restaurant chinezesc unde mănâcă prăjituri cu răvaș și alte meniuri chinezești. În seara aceea, Georges se pune în pat și simte ceva sub perna sa. Bagă mâna pentru a afla ce este acolo și zărește un bilețel lăsat de Safer în legătură cu o nouă întâlnire.

  Ziua următoare,  Georges se duce în apartamentul familiei lui Safer, unde stau de vorbă despre spionaj și cum Georges este încă într-o perioadă de acomodare cu această lume a spionilor. Apoi, Safer îl conduce pe Georges la un fel de interfon care avea o cameră care permitea să vezi cine trece prin zona respectivă. Cei doi băieți se holbează la acel ecran pentru mult timp, dar la un moment dat, Safer îl vede pe Domnul X (Georges adormise). După ce sesiunea de holbat se termină, băieții își iau rămas bun, iar Safer spune că îl va ține la curent pe Georges despre următoarea lor întâlnire.

  PĂRERE :  Până acum, nu am nimic de reproșat acestei cărți, doar că se regăsesc foarte multe detalii care pot fi obositoare din când în când. Aș vrea să fie mai multă acțiune principală.



2 comentarii:

Recenzie "Roșu, alb & sânge albastru" de Casey McQuiston

                                   Recenzie "Roșu, alb & sânge albastru" de Casey McQuiston    Alex Claremont-Diaz este fiul p...