duminică, 10 ianuarie 2021

"Crenshaw" de Katherine Applegate - capitolele 18 - 20 - povestire și părere

                      "Crenshaw" de Katherine Applegate - capitolele 18 - 20 - povestire și părere

  Carte: "Crenshaw"

  Autor: Katherine Applegate

  Editura: "Arthur"

  Azi voi face rezumatul următoarelor 3 capitole ale cărții Crenshaw de Katherine Applegate. Capitolul 18 este începutul părții a doua a cărții, așa că să începem!

  CAPITOLUL 18

  În acest capitol, Jackson relatează cum familia sa a ajuns să aibă probleme cu banii. Totul a început când tatăl său s-a îmbolnăvit și mama sa și-a pierdut serviciul. La început, nu părea să fie așa de grav, dar lucrurile s-au schimbat rapid, iar membrii familiei lui Jackson nu mai trăiau aceeași viață lipsită de griji.

  CAPITOLUL 19

  În acest capitol, Jackson povestește o întâmplare pe care a avut-o când s-a mutat cu familia sa în microbuz, când băiatul terminase clasa întâi. Toți membrii familiei își puseseră bagajele în viitorul lor cămin, dar Jackson a rămas singur pentru o perioadă scurtă de timp. Afară era o vreme frumoasă, însorită, dar ștergătorul parbrizului era pornit. Lui Jackson i s-a părut ciudat și s-a uitat mai atent. A văzut ceva ce semăna cu o coadă de pisică, dar fusese o iluzie. De atunci, băiatul a simțit că ceva urma să se schimbe.

  CAPITOLUL 20

  În acest capitol, familia plecase cu microbuzul, fără destinație. Părinții sperau să găsească un apartament în zilele următoare. Chiar dacă era foarte mic, Jackson își dăduse seama că lucrurile în familia lor nu erau deloc roz, chiar dacă părinții mascau asta cu zâmbete false.

   PĂRERE: Aceste capitole au făcut referire la perioada în care Jackson a început să aibă "halucinațiile" cu Crenshaw, dar nu descoperise asta în totalitate. Aceste pagini au fost destul de plictisitoare, dar în paginile următoare sper să fie acțiunile mai detaliate.



  

  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recenzie "Roșu, alb & sânge albastru" de Casey McQuiston

                                   Recenzie "Roșu, alb & sânge albastru" de Casey McQuiston    Alex Claremont-Diaz este fiul p...