duminică, 27 decembrie 2020

"Crenshaw" de Katherine Applegate - capitolele 11 - 13 - povestire și părere.

                     "Crenshaw" de Katherine Applegate - capitolele 11 - 13 - povestire și părere.

  Carte: "Crenshaw"

  Autor: Katherine Applegate

  Editura: "Arthur"

  Azi voi face rezumatul următoarelor 3 capitole ale cărții Crenshaw de Katherine Applegate. Rezumatele capitolelor anterioare le găsiți pe blogul meu.

  CAPITOLUL 11

  Tot în seara aceea, Jackson se trezește din somn și observă că părinii lui erau treji. Vorbeau despre locul unde se vor muta ulterior, dar nu au găsit nicio soluție în final. Toate rudele lor nu erau atât de stabile, iar tatăl lui Jackson susținea că problema trebuie rezolvată în familie, fără ajutorul nimănui. După câtva timp, Jackson se întoarce la culcare.


  CAPITOLUL 12

  Jackson nu a dormit bine după ce s-a întors în pat. La un moment dat, aude un zgomot din baie. Strigă pentru a vedea cine este acolo, dar nu răspunde nimeni. Când deschide ușa, îl vede pe Crenshaw făcând o baie cu clăbuci.

  CAPITOLUL 13

  Crenshaw și Jackson se întâlnesc. Crenshaw își făcea baie cu multă spumă, iar băiatul încerca să îl alunge, căci știa în adâncul lui că motanul era imaginar, dar acesta tot nu dispărea. Apoi, în baie intră și Aretha, cățelușa familiei, care începe să îl pupe pe Crenshaw, spre dezgustul acestuia. Jackson scurge apa din cadă, iar Crenshaw îi cere prosopul, arogant.

  PĂRERE: Mi-a plăcut foarte mult această întâlnire dintre Crenshaw și Jackson, a fost neașteptată și a fost introdusă foarte direct.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recenzie "Roșu, alb & sânge albastru" de Casey McQuiston

                                   Recenzie "Roșu, alb & sânge albastru" de Casey McQuiston    Alex Claremont-Diaz este fiul p...