duminică, 21 februarie 2021

"Crenshaw" de Katherine Applegate - capitolele 32 - 40 - povestire și părere

                        "Crenshaw" de Katherine Applegate - capitolele 32 - 40 - povestire și părere

  Carte: "Crenshaw";

  Autor: Katherine Applegate;

  Editura: "Arthur";

  Azi voi vorbi despre următoarele 9 capitole ale acestei cărți. Se apropie finalul și eu presupun că în următoarele pagini va avea loc un moment de intrigă, un moment major, care va face totul ușor dar greu de înțeles în același timp. Asta este teoria mea. 👀

  POVESTIRE

  Ne reîntoarcem în prezent, unde familia lui Jackson are din nou probleme financiare. Jackson se simte încolțit de probleme, dar este nemulțumit că nu le poate rezolva. El nu își putea ajuta semnificativ familia, nu putea să controleze aparițiile lui Crenshaw. Familia trebuia să se mute, departe de data asta. Marisol, prietena băiatului era foarte dezamăgită și emoționată căci ajunsese să țină la Jackson. 

  Băiatul se afla într-o stare ciudată, o stare de monotonie, frică (sau ca și cum ar fi fost un "somnambul treaz", aș zice eu). Această stare l-a făcut pe băiat să mintă și să fure, două lucruri care i s-au părut grele căci nu le mai făcuse până acum atât de des. 

  Jackson l-a văzut pe Crenshaw la un magazin de televizoare și electrocasnice. Se uita la un meci de fotbal cu tatăl său, iar unul dintre comentatori se transformase în pisică. După câteva zile, băiatul a vorbit cu Marisol despre prietenii imaginari. Fata avusese unul când era mai mică, dar nu se mai întorsese, ca în cazul lui Jackson. În urma discuției, băiatul nu a aflat prea multe.

  PĂRERE

  Aș fi vrut ca cartea să aibă enunțuri mai elaborate și conversații mai lungi. Cât despre conținut, cartea este la fel de interesantă și plină de neprevăzut.


 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recenzie "Roșu, alb & sânge albastru" de Casey McQuiston

                                   Recenzie "Roșu, alb & sânge albastru" de Casey McQuiston    Alex Claremont-Diaz este fiul p...